top of page

Szülői vélemények

„Az ismerkedés és beszoktatás zökkenőmentesen zajlott Ágota türelmének és hozzáállásának köszönhetően. A Dominó nem egy egyszerű gyerekmegőrző, hanem szívvel-lélekkel foglalkoznak is a gyerekekkel. Örülünk, hogy megismerhettük ezt a kedves családot, és nyugodtan rájuk merjük  bízni a gyermekeinket.”

B. Zsuzsa

2014

„Számomra nagyon jó és megnyugtató érzés volt az egyénre szabott figyelem és fejlesztés. Kislányom hétről-hétre megannyi élménnyel tért haza. Szeretett tornázni, trambulinon ugrálni és gyurmázni. Úgy gondolom, hogy ezek a foglalkozások nagyban elősegítették beszédfejlődését.”
H. Zsuzsa

2013

„Nagyon nagy segítség volt nekünk a beszoktatás ideje alatt, hogy olyan figyelmes volt Ágó látva az aggódó szülői tekinteteket, hogy az első napokban mindig kaptunk egy smst vagy telefonhívást, hogy már megnyugodott. Azóta pedig egészen biztos vagyok benne, hogy Lencse remekül érzi magát, mert sokat mesél, nagy szeretettel emleget mindenkit.”

N. Edina és Balázs

2019

„Zsoltika 15 hónapos korától járt a Dominó Gyerekcentrumba másfél évig, ha nem költözünk el, még mindig oda járna:) Ezen időszak alatt rengeteget fejlődött a kommunikációs és mozgáskészsége és minden nap örömmel ment játszani a Centrumba. Mindenkit nagyon szeretett, szívesen bújt a mamához ha fáradtabb volt és bizalommal fordult a Janihoz és főleg hozzád Ágó, aki mindig szeretetteljes határozottsággal egyengetted az útját. 

Magam is rengeteg jó tanáccsal lettem gazdagabb a Zsolti nevelésével kapcsolatban, amiért a mai napig hálás vagyok.”

P-V. Zsófia

2018

„Zsolti fiam több évig a Dominóba járt. Egy rossz óvodai kezdés után is visszavittem a családi napközibe, hogy aztán lelkileg megerősödve folytathassa az ovit a következő évben. Ma már iskolás, mégis sokszor emlékezünk Ágóék családjára. Sőt, én személy szerint többször is beszélek Ágóval, ha tanácsra van szükségem. Tiszta szívből ajánlom ezt a különleges családi napközit.”

V. Zsuzsi

2014

„A kislányunk annyira jól érzi magát nálatok, hogy félév után is napi szinten kell meggyőzni, hogy hazajöjjön velünk.”

H. Vilma

2019

"Nagyon köszönjük a munkátokat, mi a magunk részéről sokkal többet kaptunk, mint előzetesen reméltük. Érződik, hogy mennyire szívből végzitek a gyermekekkel való munkát, akiken látszik a folyamatos fejlődés. És külön köszönjük a szülői “képzést”, rengeteg új mondókák és éneket tanultunk mi is, főleg angolul Amit még kiemelnénk, hogy a folyamatosan érkező fotóválogatások milyen sokat jelentettek nekünk, hiszen így mi is kaptunk egy kis betekintést a gyerekek életébe, még ha nem is voltunk jelen. További sok sikert kívánunk Nektek, és szívből köszönjük az egész évet. "
Dr. F. N.
2021

„Mi csak pár hónapot töltöttünk a bölcsiben, de a kisfiam nagyon élvezte. Kis létszám, családias légkör és sok különleges játék fogadott minket, amit a kisfiam nagyon szeretett. Örömmel ment be, aztán örömmel mesélt a sok élményről amit ott szerzett, főleg a kinti gyermekjárművek tetszettek neki a legjobban. Ez a pár hónap nagyban hozzájárult ahhoz, hogy könnyedén beszokott az oviba. Bár szomorú volt, hogy nem járhat továbbra is hozzátok a bölcsibe, (a mai napig kérdezi, hogy "ma nem megyünk a bölcsibe?") de hát tovább kellett lépni egy újabb lépcsőfokra. Köszönjük a sok szeretet és törődést!”

Sz. Kata

2017

„Mindkét kicsi manóm (Lili, Beni) a Dominónál kezdte a közösségi életét. Nagyon szerették, és emlegetik a mai napig (pedig már 1 ill. 2 éve nem is oda járnak), hogy mennyire jó volt az “Ágó”-nál! 
Nagyon szerették az egész családot, mindenkit, aki velük volt, a szuper “vonatos asztalt”, és a lovacskát, amit lehetett nagyon hajtani. 
Sok tanácsot, és segítséget kaptam én is a szobatisztasággal, altatással, hisztik kezelésével kapcsolatban.
Úgy gondolom, a legjobb helyen kezdtem megalapozni a gyerekeim életét! Köszönöm a Dominó Gyermekcentrum minden tagjának!”

A. Renáta

2013

„Ezúton szeretnénk köszönetet mondani az egész családnak, az elmúlt 3 év megannyi kedves szaváért, mosolyáért, gondoskodásáért, melyben gyermekeink részesültek a “bölcsis” éveik alatt.”

L-K. Rita

2011

„Úgy alakult, hogy kislányunk születése után nem sokkal talált meg egy új munkalehetőség. Sokáig bizonytalanok voltunk, hogy elfogadjam-e, hiszen Olívia akkor még egy éves sem volt, de végül úgy döntöttünk, először megnézzük, hogyan érzi magát közösségben. A Dominóra esett a választásunk, ahova eleinte csak egy-két órára együtt mentünk el a kislányunkkal. Nagyon megnyugtatott, amit ott tapasztaltam és már akkor biztos voltam benne, hogy jól választottunk! Ágó és a többiek szerető, odafigyelő, gondoskodó, de ugyanakkor önállóságra nevelő és következetes hozzáállása nagyon szimpatikus volt, akárcsak a színes, változatos foglalkozások, a meseolvasás, bábszínházazás, a tánc és a torna, amit most már a mi kislányunk is lelkesen gyakorol itthon! Szívből ajánlom a Dominót mindenkinek, aki családias és barátságos környezetben szeretné tudni a gyermekét!”

H. Krisztina

2018

„Csupa jót tudok mondani minden elfogultság nélkül a “Dominóról”, és az egész Családi ( VALÓBAN ) napköziről!

Az első pillanattól kétségtelen volt, hogy kisfiam jó helyen van-lesz! :)

Következetes nevelésben van része, nyugodt-szeretetteljes környezet veszi körül, barátságos és példamutató Családban élvezi a hétköznapjai nagy részét! 

Kreatív foglalkozások, óriási játéktár, szuper játékok és mesekönyvek! Személyes véleményezés tapasztalattal és hozzáértéssel rendelkező “Ágotánktól”, és ehhez szükség esetén támogató tanácsok, amik számomra sokat segítenek az otthoni gyermeknevelésben is! Ha nyugodt szeretnél lenni amíg kisgyermeked játszva tancsaládi légkörben, biztos lehetsz benne, ennél jobb helyen otthon sem lehetne:) Szívből ajánlom mindenkinek!!”

R. Kata

2014

bottom of page