Dokumentumok

Előzetes jelentkezési adatlap

Házirend - Nyitvatartás

Jelentkezés és Térítési díjfizetési szabályzat

Ráhangoló bérlet

2020. évi Közhasznúsági jelentés

2020. évi Osztalék határozat

Adatvédelmi szabályzat

Gyakran ismételt kérdések

Az interneten találtam, ismerősöktől hallottam a Dominó Gyermekcentrumról. Hogyan tudok jelentkezni?


Az Előzetes jelentkezési adatlap elektronikus kitöltése után felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetünk egy időpontot. Szeretnénk megmutatni a Dominó Gyermekcentrumot, részletesen bemutatni az egyes ellátási formákat, ezért mielőtt véglegesen döntene, szeretettel látjuk egy ismerkedő órára gyermekével.
Amennyiben minket választanak, a helyszínen végleges Jelentkezési adatlapot adunk.
Milyen lehetőségek vannak a Dominó Gyermekcentrumban a gyerekek fogadására?


  • Játszócsoport délelőttönként 9:00 - 12:00 óra között, ahol 1,5 és 4 éves korú gyerekek ismerkednek a közösségi élettel. Kötetlen játékra és irányított foglalkozásokra van lehetőség.
  • Fél és egész napos ellátás bölcsődés korú gyermekek számára, napközbeni gyermekfelügyelet keretében.

    Részletesen a weboldalunkon és a szolgáltatás helyszínén tájékozódhat!
Hogyan tudom véglegesíteni a jelentkezésemet?


A jelentkezés véglegesítése visszaigazolással és a Regisztrációs díj : 80 000 Ft befizetése után válik véglegessé. Amennyiben nincs szabad férőhelyünk, várólistára kerülhet a gyermek. Ebben az esetben addig nem kell Regisztrációs díjat fizetni, amíg felvételre nem kerül.
Miért kell Regisztrációs díjat fizetni?


A regisztrációs díj befizetésével a szülő megerősíti jelentkezési szándékának komolyságát; a szolgáltató a férőhelyeket és a folyamatos működtetést előre tudja kalkulálni.
A Regisztrációs díj beleszámít az ellátási díjba?


Igen, ez az összeg a következő gondozási év végén, július-augusztus hónapban (40 000Ft + 40 000 Ft) a havi térítési díjba beszámításra kerül. Az éves megállapodás, a szülő részéről történő évközi felbontása esetén a regisztrációs díj nem kerül visszafizetésre. Amennyiben a szolgáltató mondja fel a megállapodást, a regisztrációs díj visszatérítésre kerül.
Mennyi időre szól a szülővel kötött megállapodás?


A szülővel kötött megállapodás egy gondozási évre szól. A gondozási év szeptember 1. - és augusztus 31. között, 12 hónapra szól, mely 220 gondozási napot foglal magában. Amennyiben a szülő a jelentkezéskor jelzi, ettől eltérő időpontra is kötünk megállapodást.
Milyen módon van lehetőség a térítési díjat fizetni?


A térítési díjfizetés átutalással vagy készpénzben történhet. A szülővel kötött megállapodás szerinti minden hónapra, a gyermek jelenlététől függetlenül térítési díjat kell fizetni. A havidíjakat előre, minden hónap 10-ig, fizeti meg a szülő. Az alkalmi és bérletes ellátásokat az igénybevétel előtt, az adott napon fizeti ki a szülő.
Hiányzás esetén van visszatérítés?


Bármilyen hiányzás esetén (betegség, nyaralás, egyéb) a havidíjas ellátásban részesülőknél nincs térítési díjvisszafizetés.
Pandémia, járvány esetén milyen kötelezettségeim vannak?


Amennyiben az ország hivatalos szervei zárlatot rendelnek el a gyermekintézményekben, és ez a rendelkezés a Dominó Gyermekcentrumra is érvényes, úgy havidíjat nem, helyette Rendelkezésre állási díjat kell fizetni. Ennek összege 40 000 Ft/hó. Ha a rendelkezés a Dominó Gyermekcentrumra nem vonatkozik, vagy a zárlatot feloldják, és a szolgáltató már fogadhat gyermeket, de a szülő úgy dönt, hogy nem viszi a közösségbe a gyermekét, úgy fennmarad az eredeti megállapodás szerinti havidíj fizetési kötelezettsége. A szülő élhet a megállapodás felmondásának jogával. A felmondási idő 30 naptári nap. A felmondási idő időtartamára a Házirend szerinti teljes havi térítési díjat fizeti meg a szülő.
Van-e lehetőség év közben a havidíjat átcserélni 10 alkalmas bérletre, majd utána megint havidíjra?


Aki az év elején a fél-és egész napos havidíjas ellátást választotta, annak a havidíj fizetési kötelezettsége az aláírt megállapodás szerint augusztus 31-ig fennmarad. Természetesen lehetőség van a megállapodás felmondására. Ebben az esetben a felmondási idő 30 nap. Erre az időszakra a havidíjat ki kell fizetni, de további kötelezettség nincs. Bérlet váltása ezután lehetséges. A havidíj választására a továbbiakban nincs lehetőség.
A következő évre is szeretném, ha a gyermekem a Dominó Gyermekcentrumba járna. Be kell iratkozni?


Igen. A megállapodás minden gyermek esetében egy évre szól, ezért minden évben újra be kell iratkozni, és a Regisztrációs díjat be kell fizetni.